perjantai 15. helmikuuta 2013

Lady Red; Viimeistä viedään!

Leidi on nyt nappeja vaille valmis ja on perjantai aamu. No se on ollut tuossa tilassa jo viimeiset 2 päivää mutta pitäähän viimeiselle päivälle jotain panikoitavaa olla eikö joo? Ei cossi ole cossi jos sitä ei olla tehty stressin alla... edes vähäsen... : D

Mistä päästäänkin sitten hatun puuttumiseen. Minulle syntyi viimeyön aikana niin vahva idea kaikkine toteutuksineen ja mittoineen että päätän ottaa tässä vielä pienenä aamuhaasteena ennen lähtöä hatun tekemisen! Ainankin tuon pohjan! Kukan ja muutahan mä voin ihan hyvin väsätä autossa, tai Ompussa. Ihana tunne kuitenkin, kun kovin suurista puutteista ei ole enää kyse~ : D


Ensin suunniteltiin kaavat hatulle!
Lieriön kovikkeena käytin kovaa,
joustavaa muovia.
Palat vaan yhteen ja ompelemaan!
Näyttää jo hatulta.

Tässä vaiheessa kunnon haasteena oli saada pohjapuoli näyttämään siistiltä. Mutta koska ulkoreunalle tulee kuitenkin satiininauha, oli kummatkin kangaskerrokset, sekä muovi helppoa ommella ensin kiinni toisiinsa sieltä. 


Eihän tästä paljoa enää puutu!

Pienen stressin alla onnistuin kuitenkin saamaan koko hässäkän tarpeeksi kasaan ennen kuin lähtö kävi! Omppuun tehtäväksi ei jäänyt muuta kuin satiininauhan käsinompelu lieriön reunoille, sekä keskelle.

Reuna valmis! 
Vielä toinenkin.

Kukan sai helposti valmistettua vain asettelemalla nauhat oikein, ja sitten ompelemalla ne sitten keskeltä kiinni toisiinsa.

Ja näin muotoutuu kukka

Ja koska olen suunnitell cossivani Madame Rediä vielä uudestaankin, tein kukan irroitettavaksi, jotta muokata sitä vapaasti muunlaiseksi.


Ja hattu on valmis!

1 kommentti: